There is a way to do it better

Thomas A. Edison

Interieurvormgeving

Dat ik nooit ben gaan verder studeren bleef wringen. Met een jong gezin, een job en een lopende verbouwing zat er al een baal hooi op mijn vork, maar ik vond wat ik écht wou doen en enthousiasme gaf mij vleugels.  Ik schreef mij in bij Thomas More te Mechelen.
Na onze verbouwingen ervoer ik de positieve invloed van wonen in uw droomhuis op onze leef- en levenskwaliteit.  Daarom dat dit zo'n geweldige job is.  Je helpt mensen hun omgeving, waar ze dag in dag uit verblijven, te verbeteren en draagt zo langdurig bij aan hun geluksgevoel.

Persoonlijk

Samen met onze twee dochters, mijn man en onze 10-jarige Mechelaar, bewonen wij in het huis van mijn grootouders zaliger te Londerzeel.  Ik heb altijd als administratieve allrounder en selfmade 'IT'-er in mijn vaders zaak gewerkt (19 jaar) en kreeg veel vrijheid om mezelf dingen aan te leren. Zoals WordPress, waarmee ik deze site heb gebouwd. Was ik vroeger nog verlegen over mijn "nerdschap", dan ben ik het nu loud and proud.

Gelukkig ben ik als het huis netjes is, de kinderen fijn samen spelen. Als de zon schijnt en er tijd is om te genieten van een theetje, een stuk chocolade en een boek/podcast. The simple life.

En af en toe eens flink uit den band springen moet ook kunnen. Dansen alsof niemand u bezig ziet.

marjolein pas interieurvormgever

Fluozwart

Mijn dochter zegt wel vaker opmerkelijke dingen.
"Mama weet jij wat een koala-tijger is?"
"Neen?"
"Dat is een soort aap"

Zo floepte er eens het woord 'Fluozwart' uit. Mijn beelddenkend brein probeerde er iets van te maken en raakte in de knoop. Ik vond het een ironische breinbreker en het bleef hangen. En een naam die blijft hangen is marketinggewijs niet slecht.

Call to action

Volgens goeie UI & UX regels volgt nu een call to action button, waarmee ik u verleid contact met mij op te nemen.
En dit omdat u (en uw fijn, hecht team) mij een boeiende, leerrijke en vervullende job willen aanbieden. Of u wenst dat ik uw woondromen in beeld breng.

Marjolein Pas - 0471/912 687