EEN PAAR WOORDJES

OVER MIJ

MARJOLEIN PAS

"Mensen gelukkig maken door hun omgeving te verbeteren"

Dat is dé reden waarom ik ben begonnen aan de studie interieurvormgeving.
En ook, als we tot ons 67 moeten werken, wil dit zeggen dat ik nog niet in het midden van mijn loopbaan ben. Reden genoeg waarom ik besloot mij om te scholen naar dit droomvak!
Ik dank u voor uw bezoek aan mijn site, dewelke ik maakt als deel van de eindopdracht.  Dit zijn opdrachten die ik graag doe, ik werk graag met/op/aan de computer en ik hou van grafisch ontwerp. Zij het op papier of digitaal.
 
Ik hou van mijn gezin.  Zonder hun steun had ik het niet gehaald.  Verder drink ik sloten thee, graas de hele dag fruit en bij wijlen glipt er chocolade mee.  Mijn leesverslaving wil ik terug aanwakkeren als de school afgelopen is.  Ik moet keihard lachen om droge/ironische humor.  En met filmpjes van gruwelijk pijnlijk uitziende valpartijen.  Verder ben ik grootverbruiker van podcasts over business, management, personal development en design.  Chris Do van The Futur is mijn held. Ik heb een nerdige affectie met typefaces en leer tout court graag bij.  Ik hou van een kwalitatief gesprek en meningen uitwisselen, zonder dat er een winnaar uit de bus moet komen.

 

Oh ja, het woord Fluozwart is ontsproten uit mijn jongste dochter haar brein, die gezegend is met een ongebreidelde fantasie.

eindhoven-26-oktober