There is a way to do it better

Thomas A. Edison

marjolein pas

Interieurvormgeving

Ondanks dat ik graag naar school ging, ben ik niet gaan verder studeren na het middelbaar. Dat bleef wringen. Met een jong gezin, een job en een lopende verbouwing zat er al een baal hooi op mijn vork, maar enthousiasme gaf mij vleugels en ik schreef mij in bij Thomas More in Mechelen. Beter laat dan nooit, en nu wist ik eindelijk wat ik écht wou doen.
Door onze verbouwingen ervoer ik wat een positieve invloed het heeft op uw leef- en levenskwaliteit als je mag wonen in uw droomhuis. Daarom dat dit ook zo'n geweldige job is.  Je gaat mensen helpen hun omgeving, waar ze dag in dag uit vertoeven, te verbeteren en draagt zo langdurig bij aan hun geluksgevoel.

Persoonlijk

Samen met onze twee dochters, mijn man en onze 10-jarige Mechelaar, wonen wij in het huis van mijn grootouders zaliger te Londerzeel.  Ik heb altijd als administratieve allrounder en selfmade 'IT'-er in mijn vaders zaak gewerkt (19 jaar) en kreeg veel vrijheid om mezelf dingen aan te leren. Zoals WordPress, waarmee ook deze site gebouwd is. Was ik vroeger nog verlegen over mijn nerdheid, dan ben ik het nu loud and proud.

Gelukkig ben ik als het huis proper is en de kinderen braaf samen spelen. In relatieve stilte.
Als de zon schijnt en als er tijd is om te genieten van een theetje, een stuk chocolade en een boek/podcast.

En soms eens flink uit den band springen, dansen gelijk niemand u kan zien en lachen met YouTube filmpjes waarin mens of dier lompweg vallen.

Fluozwart

Mijn dochter zegt wel vaker opmerkelijke dingen.
"Mama weet jij wat een koala-tijger is?"
"Neen?"
"Dat is een soort aap"

En zo floepte ze eens het woord Fluozwart eruit. Mijn beelddenkend brein probeerde er iets van te maken en raakte in de knoop. Ik vond het een ironische breinbreker. Het bleef hangen. En een naam die blijft hangen is marketinggewijs niet slecht.

Call to action

Volgens goeie UI & UX regels volgt nu een call to action button, waarmee ik u hopelijk verleid van contact met mij op te nemen.
En dit omdat u (en uw fijn, hecht team) mij een boeiende, leerrijke en vervullende job willen aanbieden. Of omdat u denkt dat ik jullie woondromen kan in beeld brengen.   *wishful thinking*

MARJOLEIN PAS - 0471/912 687