TURN TABLE

We onderzochten, ieder persoonlijk, wat we belangrijk vinden tijdens het tafelen.  Ik zit graag ontspannen aan tafel.  Genieten van het gezelschap en het eten. 2-persoonstafels op restaurant zijn vaak een benepen bedoeling. De tafel staat in no time overvol en van zitpositie veranderen is een hachelijke onderneming.  Ongewild kan je alles van de tafel wippen bij het benen kruisen.  Of je partner een blauwe scheen schoppen. Dat kan beter. Ik wou een tafel maken waar er genoeg beenruimte is voor beiden en je ongedwongen uw eigen ideale zitpositie kan bepalen.

Het eerste ontwerp was uitvoerbaar maar zou zwaar en duur worden. Ik heb dat ontwerp heel sterk vereenvoudigd.  Met de hulp van mijn man en broer voerden we de Turn table uit.  Thomas van Vethotools was zo aardig om het staal te luchtgommen, zodat ik het erna netjes kon spuiten. Uit het prototype leren we dat de profielen dunner kunnen. De tafel communiceert wel wat ik wou. Je zit gespiegeld tegenover elkaar en kan de benen vrij bewegen. En gebruik gerust het tafelblad als armsteun. Ellebogen op tafel moet gewoon kunnen.

Turn Table OHO3 bistro tafel table
Turn table